dinsdag 24 mei 2011

Paaskuikentjes

Oke, Pasen was alweer vorige maand... Dus of ik ben er lekker vroeg bij, of een beetje laat ;-) Het laatste eigenlijk. Ik had deze paaskuikentjes gezien in de Hobby Handig. En dacht van "O dat maak ik wel eventjes..." Hahaha daar kwam weer niets van! Om het idee niet helemaal achter in de kast te laten verdwijnen, heb ik ze nu gemaakt. Zijn ze niet lief geworden? Het zijn eigenlijk eierwarmers, maar ze worden straks gewoon voor de sier gebruikt. Anders zie je die mooi beschilderde eieren van de meiden weer niet!
Ik heb de dames 'Kuiken' even laten poseren met wat veertjes eromheen:
Ik ben eigenlijk wel blij dat ze af zijn. Het was meer werk dan gedacht, want ik brei niet zo snel... Nu ga ik weer lekker scrappen!!!!
Bedankt voor het kijken en jullie lieve berichtjes!

Groetjes van Petra.

donderdag 12 mei 2011

Een boekenlegger....

Gewoon voor mijzelf! Voor de leuk. Ik zag het idee op een uitdagingenblog. Dus nu geen afgescheurd oud stukje papier meer tussen mijn boek, maar dit:
 
Moet ik het natuurlijk wel voor elkaar krijgen, om mijn boek niet in 1 keer uit te lezen ;-)
Ik heb de boekenlegger gemaakt van chipboard en ook het vierkantje van drie lagen cardstock voorzien, zodat het geheel lekker stevig is. Het stempelafdrukje heb ik overigens gekregen en het vleugeltje van het magnoliaatje is bewerkt met glitterlijm. Dat zie je niet zo goed op de foto. Ik heb hem verder vrij eenvoudig gehouden. Alles wordt anders toch platgedrukt door het boek.
Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve berichtjes!

Groetjes van Petra.

zondag 8 mei 2011

Kaartje '4u'

Ik heb niet stil gezeten hoor deze week! Ik heb oa dit kaartje gemaakt, maar ik kon hem nog niet laten zien... Hij was namelijk voor Martine, een van mijn trouwste blogvolgers ;-) Gister vierde zij haar verjaardag en heeft ze hem gekregen... Dit is hem geworden:

Ik heb het Springtime papier van EchoPark gebruikt. Eigenlijk is het bestemd voor een miniboekje, maar ik kon het niet laten.... Het is zo'n gaaf papier! Ik heb weer heerlijk vierkantjes zitten snijden, terwijl Ilse (met haar tong uit haar mond van de inspanning) een kleurplaat aan het maken was voor papa. Voor moederdag... Ze was bang dat hij anders verdrietig zou zijn als ik mijn cadeautjes zou krijgen. Lief he!!!!
Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve reacties!

Groetjes van Petra.