zondag 14 november 2010

Dagje Kreadoe.

Vrijdag ben ik met mijn moeder naar de Kreadoe geweest. De beurs was erg leuk! Zoveel spulletjes met een hoog hebgehalte... We dachten slim te zijn om op een vrijdag te gaan, omdat het in het weekend altijd zo druk is. Maar we waren niet de enigen haha! Nu weet ik niet hoe druk het zaterdag en zondag is geweest natuurlijk. Het was in ieder geval heel gezellig en ik heb leuke spulletjes gekocht. Hier is mijn buit:


Verder had ik van de week bij iemand op haar blog superleuke kerststempels gezien, die ze bij de Action vandaan had. Kom ik daar normaal nooit, nu ben ik toch maar even wezen kijken. Ik heb twee stempelsets gekocht voor maar 1,30 euro per stuk:

Zo voorlopig kan ik lekker voort! Hoewel, veel scraptijd is er even niet. Net Sint Maarten achter de rug, Sinterklaas weer in het land, veel storm en regen... De meiden zijn er erg van onder de indruk. Wij doen het hier dan ook lekker rustig aan en genieten en spelen veel met ze. Ik zal daarom pas eind volgende week weer wat bloggen! Een prettig weekend nog verder!

Bedankt weer voor het kijken en jullie vele berichtjes!

Liefs van Petra.

5 opmerkingen:

 1. zo jij hebt lekker gesjopt, veel plezier met je mooie spulletjes
  groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was een hele leuke dag. Voor een herhaling vatbaar. Misschien Rijswijk of weer Utrecht

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik was ook vrijdag op de Kreadoe, je hebt leuke dingen gekocht! Veel plezier ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke spullen heb je gekocht Peet! Wij waren zondag op de beurs en het was heerlijk rustig :):) Veel plezier met je spulletjes! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen