vrijdag 8 juli 2011

Layout 'Handjes'

Tijdens het WK Voetbal vorig jaar, kon je bij de Dirk van den Broek, Dekamarkt etc 'Handjes' sparen. Gekke kleine ronde balletjes met voetjes en 1 handje op hun hoofd. Ilse was er helemaal weg van... Dus iedereen in onze omgeving spaarde ze voor haar. We hadden er uiteindelijk meer dan 60! Ik kom ze nu nog wel eens her en der tegen hihi. Maar ze was heel lief voor ze. Ze mochten mee spelen, in bad, in bed, mee naar de speeltuin. En natuurlijk voetbal kijken! Dan werd de kaarsenplateau een soort tribune ;-)
Dat kind heeft af en toe een fantasie! Goed voor veel leuke foto's!
Het handje boven de titel heb ik trouwens van Martine gekregen. Die lag al jaren in haar embelliesbakje en hier past ie perfect bij! Lekker gek net als het onderwerp...

 
Bedankt weer voor het kijken en alvast een fijn weekend!
Groetjes van Petra.

6 opmerkingen:

 1. Oh wat een superleuk lootje!! Zo vrolijk! En de foto's zijn echt prachtig. Je dochter is idd creatief om de kaarsen als tribune te gebruiken!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooh wat een geweldig en lekker vrolijke layout zeg!
  Groetjes Nicolet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hij is superleuk geworden Peet! Ik heb gezien hoe deze layout tot stand is gekomen, nou ja... het begin was er, maar je hebt echt precies de juiste details nog toegevoegd! Helemaal top! Dat handje is er echt superleuk bij :):)
  Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een geweldige foto's en een leuk verhaal! Ik vind de layout die je ermee hebt gemaakt heel mooi! Een leuke herinnering voor later

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een mooie lo en een leuk verhaal. Dat handje boven de titel is zo leuk gevonden.

  liefs heidie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. super mooi lootje heerlijk vrolijk!!

  groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen