woensdag 31 augustus 2011

Weekje Bretagne!

We zijn weer terug van een lange week vakantie in Bretagne Frankrijk. Wat is het daar mooi!!! We zaten in het gebied Ille et Vilaine, tussen St Malo en de Mont St Michel. We kampeerden in een stacaravan, wat ik echt ideaal vind. Wel de luxe van een keuken met benodigdheden, aparte kamers en een badkamertje, maar toch ook het gezellige van het kamperen. Ilse en Femke konden heerlijk zelf op het veld spelen met andere kindjes. Die waren Engels, maar dat was totaal geen probleem ;-) We zijn veel op pad geweest. Naar St Malo, een kasteel bezocht, een echte Menhir bewonderd, schelpjes wezen zoeken op het strand, gewandeld in het bos etc. Het is was wel een stukje rijden, dus op de heenweg hadden we overnacht in Amiens. Op de terugweg hebben we 'snachts gereden. Lekker rustig en de meiden hebben zowat de hele terugreis geslapen! Even wat foto's:
 Femke probeert de Menhir om te duwen ;-)
St Malo:
De kust van Bretange, waar we een hele buit aan schelpjes hebben gevonden!
Op bezoek bij een echt 'Prinsessen'kasteel met sprookjesuitzicht:
Toen we thuiskwamen lagen er een aantal zelfgemaakte kaartjes op mij te wachten. Alvast voor mijn verjaardag, want ik word zondag alweer 33! Ik doe mee met de verjaardagslijst van het SA-forum en nu krijg ik dus heel veeeeel kaartjes... De meiden weten niet hoe snel ze naar de brievenbus moeten rennen, als ze hem horen klepperen! Zelf heb ik ook nog wat kaartjes gemaakt, die zal ik binnenkort laten zien...
Bedankt voor het lezen en jullie berichtjes!

Groetjes van Petra.

5 opmerkingen:

 1. Wat zijn de foto's toch leuk en wat kan je daar leuk mee bloggen. De verjaardag's kaarten wel bewonderen als wij bij je zijn.
  Veel liefs Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke foto's wij zijn ook ooit eens ik dit gebied geweest en ook wij vonden het er prachtig.

  alvast een fijne verjaardag.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb je leuke foto's gemaakt Petra!
  Het ziet er heel gezellig uit!
  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige foto's Petra. Wij zijn ook verschillende keren in Bretagne geweest en hebben ook St. Malo en Mt.St Michel bezocht. Geweldig!! En die foto van die twee meiden samen is zooo leuk... Die 'moet' je op 13x18 laten afdrukken en dan heel mooi scrappen ;-) ( Ik krijg zelf de scrapkriebels van zulke foto's....)
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke foto's Petra! Het ziet er prachtig uit, kan me voorstellen dat jullie genoten hebben! Ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt gehad! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen