vrijdag 16 september 2011

Lekker kliederen

Jaaaa, ik heb weer eens een layout gemaakt! Door de vakantie kwam het er niet zo van... Maar na wat opstartproblemen (hele gezin ziek, behalve mama) zitten we weer in het schoolritme. En heb ik meer tijd om te scrappen!!! Inspiratie genoeg!!
Ik heb een layout over Ilse gemaakt. Ze kreeg, een paar jaar geleden, verf van de Sint. Dus wij gezellig verven... Ilse ging helemaal los en stopte haar handen geheel in de verf. Die daardoor natuurlijk bruin werd ;-) Het papier zat ook zo onder, dat het 2 dagen duurde voor de verf opgedroogd was! Het was een eenmalige actie, want echt alles zat onder... Maar het leverde wel een blij kind en leuke foto's op!!!
Ik heb op de layout ook verf gebruikt en de kruissteekjes zijn geborduurd. De tekst is met rubons gemaakt, zo lijkt het net geschreven :-)

Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve reacties!

Groetjes van Petra.

8 opmerkingen:

 1. Petra wat een geweldige layout!! En die foto's: zooo leuk met die kliederhandjes. Ze heeft de dag van haar leven gehad!
  Ik vind het ook zo leuk dat je de verf op je layout terug laat komen. Erg gave layout!
  Liefs,
  Arja
  P.S. Ik mis je in de blogtrein, doe je weer eens mee?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke layout zeg! Super ook die kliederfoto´s je ziet echt dat ze ontzettend veel plezier heeft

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die smile van Ilse zegt genoeg over hoe blij ze was :) Geweldige foto's! En wat een super layout! Goeie combi met de verf op de layout en mooie details, leuk gedaan! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super mooie lo en dat kliederen van Ilse is helemaal geweldig.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat een super mooi geheel, heel passend om de verf ook op je LO terug te laten komen.
  heerlijk is dat om te zien die handjes, wij hebben er ook 1 die zo graag met verf speelt.
  groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onwijs leuke lay-out ,ik heb ook nog zulke foto's gemaakt vroeger,en mijn zoon is alweer 18 inmiddels.Dit zijn echt de mooiste om te verwerken.Verder heb je een super leuk blog en de daglichtlamp is super zo heb je tenminste de juiste kleuren in de avond.

  Groetjes Juanita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat is die layout leuk geworden en wat een blij kind, sorry dat ik wat laat reageer, maar ik was zaterdag met m'n dochter en kleinkind naar de Efteling. Zien we daar ook een leuke layout over. Liefs Mieneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wat een leuke layout, leuke fotoos en heerlijk van kleur!

  groetjes tanja

  BeantwoordenVerwijderen