zondag 15 augustus 2010

Layout "Ons Tuintje"

Al wachtende op mijn fotobestelling ben ik van de week maar eens oude foto's gaan scrappen. Ik had nog macrofoto's liggen van onze tuin. Na wat gepuzzel en geschuif met de foto's en heerlijk gespeeld te hebben met de ponsen en nestabilities is hier het resultaat. Het papier is van Dreamstreet Papers. Ondertussen heb ik mijn nieuwe foto's binnen. En ben ik in Doorn wezen shoppen. Kan dus lekker aan de slag!
  
Een detailfoto:

 Woensdag was Martine hier op bezoek. We hebben heerlijk zitten kletsen, heb haar werk bewonderd en bovenal haar verzameling Copic Markers! Zo onwijs mooi! Dat wil ik ook!!!! Haha... Ben geen haar beter dan mn dochter van 3! Tja en aangezien ik bijna jarig ben, mag ik straks een grote bestelling doen. Als ik ze binnen heb zal ik ze even showen!
Bedankt voor het kijken,

Liefs van Petra

3 opmerkingen:

 1. Hey Petra! Hij is gaaf geworden! Je hebt er nog leuke details aan toegevoegd! Echt superleuk! Enne veel plezier met het bestellen van jouw copics!! Ik vond het woensdag ook erg gezellig!
  Knuffel aan de meiden! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha die Petra,

  Dat is alweer lang geleden! Maar wat leuk om zo weer een wat te lezen. Waar haal je de tijd vandaan om met twee kinderen ook nog te kunnen scrappen? Ik heb een zolder vol met spullen maar kom er al drie jaar niet aan toe.
  Ben me nu een beetje aan het oriƫnteren op digitaal scrappen. Wie weet kan ik daar iets makkelijker tijd voor vrijkrijgen...

  Groetjes van Marion

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi gedaan prachtig al die kleuren.

  groetjes Corrie

  BeantwoordenVerwijderen