donderdag 9 september 2010

Kaartje "Liefs"

Tussen mijn stapel foto's had ik een foto van de meiden liggen, waar het net op lijkt of ze naar de camera zwaaien. Daarmee heb ik een kaartje gemaakt voor de mensen op mijn oude werk. Ik heb 6 jaar gewerkt als activiteitenbegeleidster in een zorgcentrum. Helaas moest ik stoppen, doordat Femke steeds ziek was. Tja je kunt niet de helft van de tijd vrij nemen. Sindsdien ben ik thuis bij de kids. Heb nog geen moment spijt gehad... Terwijl ik nooit van mijzelf had gedacht dat ik 'thuisblijfmoeder' zou worden!! Dacht ook dat ik meteen een andere baan zou gaan zoeken, eentje die beter te combineren is! Haha het is nu al weer 4 maanden verder. Voor de meiden is het overigens de oplossing, Femke is gelukkig niet vaak meer ziek geweest. Maarja, ik mis wel mijn collega's, de bewoners en de vrijwilligers... Vandaar dus een kaartje met de meiden erop. De bewoonsters zijn gek op foto's van kleine kinderen en zo kunnen ze zien hoe groot ze alweer geworden zijn! Dit is hem geworden:
 
 Bedankt weer voor het kijken!

Liefs van Petra.

4 opmerkingen:

 1. Ik had hem natuurlijk al gezien. Maar bij deze nog een keer: hij is echt superleuk! Gave foto en leuke papierkeuze bij de kleding van de meiden. Het lintje past er ook helemaal bij! Ben benieuwd naar de reacties van de bewoners en je collega's!
  Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk een kaartje met foto! En verder maak je ook mooie dingen zag ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, om een foto op een kaart te verwerken, mooie foto trouwens en heerlijk vrolijk papier erbij genomen.....heel mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen