donderdag 23 september 2010

Een konijntje!

Dit keer geen scrapberichtje... Van scrappen is deze week nog niet veel gekomen. Drukdrukdruk met andere dingen. Een paar weekjes geleden was ik met Ilse naar de kinderboerderij. Daar hadden ze een nestje met heel lieve jonge konijntjes. Tja een blik en toen was het gedaan haha. Gister mochten we er eentje uitzoeken en maandag komt hij bij ons wonen! Vinden jullie het geen poepie? Hij is heerlijk zacht, met van die hangoortjes en hij gaat Toby heten... Het is het voorste konijntje:

 Verder had ik vorige week meegedaan met de Karen's Doodles challenge. Daar kiezen ze een kaart voor de eerste plaats en trekken willekeurig nog twee andere kaarten, die dan een digistempel mogen uitkiezen. Ik had de 3e prijs! Echt beginnersgeluk! Ik heb een kerststempel uitgekozen. Die kan ik mooi gebruiken voor mijn kerstkaartjes. Zaterdag ga ik met Martine naar Paper & Pictures, kan ik kerstpapiertjes gaan uitzoeken. Ze schijnen veel nieuwe spullen binnen te hebben, dus we hebben er zin in. Mogelijk kunnen we dan ook nog even scrappen, of misschien wordt het alleen beppen?
Bedankt trouwens voor jullie lieve berichtjes de vorige keren, vind ik echt heel leuk om te lezen!

Liefs van Petra.

2 opmerkingen:

  1. A gossie, wat een droppie!!! Ik kan me voorstellen dat je daar meteen verliefd op werd! Dat kan toch niemand weerstaan! Gefeliciteerd nog met je derde prijs van Karen Doodle. Leuk hoor! Ik heb ook superveel zin in zaterdag! We gaan er een gezellig dagje van maken! Liefs, Martine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een lieverdje. Nog gefeliciteerd met je prijs bij Karen's Doodles.
    Groetjes Greet

    BeantwoordenVerwijderen