dinsdag 14 december 2010

Sterretjes en hartjes.

Wat gaat de tijd toch snel deze maand... Had ik het vorige week nog over Sinterklaas, ondertussen staat de kerstboom er alweer. De meiden vinden het super, hoewel Ilse toch wel een beetje in de war begint te raken. Zij had zo iets van, kom we gaan Sint Maarten! Maar we zijn gezellig samen de kerstboom wezen uitzoeken en toen kwam ze in de kerststemming! Arjan heeft deze blije foto van haar gemaakt, die ik (als trotse moeder) even wil showen:

Ik had deze week niet zoveel inspiratie en zin in het scrappen. Ik weet niet hoe het komt, ik heb ideeen genoeg... Maarja ik ben dus andere dingen gaan doen, zoals koekjes bakken! Je moet het toch eerst zelf uit proberen, voordat die meiden om je heen staan te springen! Dit zijn ze geworden:

Er gaat een bak suiker in!!!! Gelukkig zit ik sinds kort weer op sport, anders pas ik straks mijn kerstjurk niet meer! Ik heb verder nog kerstversiering gemaakt. Ben weer lekker wezen prikken, knippen, plakken en spelen met glitterlijm. Het zijn er in totaal 10 en ik heb ze in een vaas met takken gehangen:

 
 Bedankt weer voor het kijken!

Liefs van Petra.

6 opmerkingen:

 1. Die foto had ik al op Arjan zijn hyves gespot, hij is echt geweldig geworden! Wat een koppie hè! Superscrapbare foto!
  Je koekjes en sterretjes zijn ook weer goed gelukt! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een enige foto van je dochter, stralend gewoon. En je koekjes zien er heel smakelijk uit! En ja, die sterren zullen vast heel gezellig staan, zo kom je alvast een beetje in Kerststemming!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja superfoto van Ilse en superkoekjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haai,
  ben hier via blogtrein van SA forum,

  wat maak je leuke dingen!!!

  Groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke hartekoekjes zeg, ik krijg al trek.De foto van je dochter is super, je ziet haar stralen. Ook de kerstversiering is mooi. Je bent druk bezig geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. leuk vormpje heeft sinterklaas uitgezocht he!

  BeantwoordenVerwijderen