zondag 19 december 2010

Verjaardagskaartje.

Ik heb als goed voornemen, om mijn stapel met papierrestjes te gaan gebruiken. En wat beter om maar meteen te beginnen! Ik heb er dit kaartje mee gemaakt, naar aanleiding van een sketch van 2S4U. Het is voor de verjaardagslijst op het SA-forum, waar ik aan mee ga doen. Je stuurt anderen op hun verjaardag een zelfgemaakt kaartje en met mijn verjaardag krijg ik dan heel veel kaartjes terug! Erg leuk! Het resultaat:

Verder wil ik jullie mijn nieuwe "project" laten zien. Ik kwam tijdens het zoeken in mijn kast een bolletje wol tegen. En aangezien Femke haar muts steeds over haar ogen zakt en haar capuchon niet blijft zitten... ga ik een muts breien. Toen ik mijn moeder belde voor advies, heeft ze heel lief niet gelachen. Ze vroeg zich alleen wel af of hij voor de zomer klaar zou zijn. Mijn vorige breiproject was een trui en die is uiteindelijk in de vuilnisbak beland. Toen ik daarmee begon had ik nog maatje 36, dus dat is wel een tijdje geleden haha... Maar ik schiet al aardig op, dankzij drie avonden Lord of the Rings-kijken. Dit is de muts in wording:

Ik ga snel weer verder! Bedankt voor het kijken en jullie lieve berichtjes!
Groetjes van Petra.

5 opmerkingen:

 1. Leuk kaartje, strak design. En dat mutsje, zal wel wennen voor haar zijn, maar wel lekker warm met dit koude weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. lief kaartje...goed voornemen om je restjes te gebruiken....probeer ik ook vaak, maar dan is toch net dat ene nieuwe papiertje net iets mooier/ groter, etc...haha

  lekker hoor die muts...koud zat buiten.

  gr irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk kaartje Petra
  Ik ga in het nieuwjaar mijn vooraad verjaardagskaartjes ook weer eens aanvullen ,want hier raakt het aardig op,ben te lang met de kerstkaartjes bezig geweest ;-)
  groetjes jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind je kaartje super leuk! En een leuk oud papiertje is dat ook, hihi. Enne succes met de muts! Je vordert al goed! Lief van je moeder dat ze niet gelachen heeft toen je belde om brei advies, haha (sorry dat ik wel even moet lachen)! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kaarten wat een leuke uitdaging zo'n breiwerkje

  BeantwoordenVerwijderen