zondag 20 februari 2011

Een award gekregen!!

Ik heb een award gekregen!! Echt super leuk! Het is mijn eerste... Ik heb hem gekregen van Simone. Dank je wel! Dit is hem:
Er zitten ook wat instructies bij, namelijk het volgende:
 Je maakt een verwijzing naar de blog van de persoon die je deze award heeft gegeven. Bedank ze op hun blog voor deze award (da's wel zo aardig!).

Als je de award aanneemt en door wilt geven, maak je een bericht met de afbeelding van 'Liebster blog' en neem je ook de instructies (die je nu leest dus) over.

Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs (makkie!).

Schrijf een berichtje op de uitgekozen blogs om te vertellen dat zij een award hebben ontvangen van jou.

Het is de bedoeling, dat vooral beginnende bloggers en bloggers die nog niet zo erg bekend zijn met deze blog in 't zonnetje worden gezet en hun verdiende aandacht krijgen. Blogs met tig volgers hebben ze niet nodig. Ik kom nog geregeld even op jullie blog kijken, om even inspiratie op te doen.


Ik geef deze award door aan Martine, Petra en Margot. 
Oke het zijn niet geheel beginnende blogs, maar wel mijn meest bezochte blogs! Martine krijgt hem omdat ze mij aan het scrappen heeft gekregen,  mij altijd inspireert, mooie dingen maakt en gewoon omdat ze een hele lieve vriendin is!!! Op Petra haar blog kijk ik al jaren om ideeen op te doen! En ik heb al heel wat kaartjes en layouts van haar gelift! En Margot maakt niet alleen heel mooie kaarten en layouts, maar is ook met andere dingen bezig zoals nu met Zpagetti! Erg leuk!
Aangezien ik nooit een Oscar ga krijgen, heb ik nu even de tijd genomen voor een speech ;-) !!
Bedankt weer voor het kijken!

Groetjes van Petra.

4 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige speech :):)

  Thanks voor je award! Erg leuk, maar sorry ik doe niet (meer) aan awards, niet persoonlijk bedoelt hoor... Ik weet dat Petra er ook niets mee doet. Sorry, maar nogmaals dank je wel voor je mooie woorden (of neem je ze terug nu ik niets met de award doe...). Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik neem ze niet terug hoor en je hoeft ze ook niet door te geven ;-)... Vond het gewoon leuk om ze aan jullie uit te delen!!! Je hebt het verdient toch!!!

  Liefs van Petra.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik voel me vereerd, echt hartstikke leuk!

  maar ik doe net als martine niet mee met die awards, hopelijk vind je dat niet erg.......

  maar ben wel blij dat je mijn blog leuk vind! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zie je reactie nu pas weer, had van de week geen internet... Gelukkig vind je het niet erg en nogmaals dank je wel voor je lovende woorden! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen