vrijdag 11 februari 2011

Scrapshoppen!!!

Dit weekend is er een Creatiefweekend in Vijfhuizen. Dat ligt hier om de hoek, dus daar moet je dan wel geweest zijn natuurlijk! En aangezien Arjan late dienst heeft en ik echt heeeeelemaal geen swirls meer had.... Ben ik lekker op pad geweest. In m'n uppie. Ik had precies twee uur de tijd voor 'de wisseling van de wacht'. Die uurtjes zijn goed besteed. Ik zag ook nog iemand van het SA-forum. Leuk, maar dit bijdehandje durft dan niets meer te zeggen... Hier is mijn buit, met jaaa eindelijk die gave randpons van Martha Stewart!

Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve berichtjes!

Groetjes van Petra.

5 opmerkingen:

 1. leuk papier en goed geslaagd met de andere spulletjes. Ik ben jaloers.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed geslaagd hoor! Dat papier is echt té schattig inderdaad. Veel plezier ermee, maar dat zal vast wel lukken! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben wel een beetje jaloers dat je zo dicht bij woont bij die beurs... Heerlijk even twee uurtjes in je eentje struinen tussen al die leuke spullies!
  Je bent goed geslaagd zeg, veel plezier ermee!
  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen Petra. Dat papier van EP is leuk he? Ik heb er gisteren juist mee zitten scrappen. Echt papier voor meidenmoeders ;-) Maar ik moet wel 'oude' kinderfoto' s van mijn meiden tevoorschijn halen. Onze stoere pubermeiden houden niet meer zo van roze!
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heb je leuke dingen gekocht! Dat was 2 uur goed besteedt!
  Ik ben gelijk volger geworden.....

  BeantwoordenVerwijderen