donderdag 10 maart 2011

Kaartje "Liefs"

Jaaa, ik ben er weer! De kleine meid is beter, het huishouden is aan de kant, het zonnetje schijnt (Ok, nu achter de wolken...)! Ennn, ik heb een baantje... Bij de Thuiszorg. Ik ben nu dus een 'Thuisblijfmoeder met bijbaan'!
Het is iets totaal anders dan ik altijd gedaan heb, maar dit is wel goed te combineren met de kids. Ik ben namelijk met mijn vorige baan als Activiteitenbegeleidster gestopt, omdat Femke steeds ziek was en dan niet naar de kinderopvang kon.... Tja en dan moet je kiezen... Nouja, je kiest natuurlijk altijd voor je kind!
Nu heb ik (hopelijk) de ideale combinatie gevonden! Arjan kon twee vaste avonddiensten krijgen in de week en dan kan ik 's ochtends werken. Het is om 12.30 uur wel echt een wisseling van de wacht. Ik ren naar binnen en hij springt snel de auto in op weg naar zijn werk!!! Maar ik ben er helemaal blij mee ;-)
Ik heb tussendoor ook nog een kaartje gemaakt. Wat een schattige stempel he! Het is een digistempel, een freebie van Dustin Pike... Het kaartje is voor vrienden van ons, die wel even heeel veeeeeel liefs kunnen gebruiken. Je kunt soms zo weinig doen om te helpen! Dan maar een kaartje met een vrolijk aapje...

Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve reacties!

Groetjes van Petra.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuk gek kaartje ennn het is dus een oranje strikje geworden. Liefs Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een vrolijk kaartje Petra! Leuk dat je weer werkt en dat jullie dat samen kunnen combineren! 't Geeft vaak net iets meer voldoening he?
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heel schattige mooi gezellig kaartje!!
  gr Carla

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je nieuwe baantje! Echt super dat je iets gevonden hebt! En je kaartje is goed gelukt zeg, mooi ingekleurd en vrolijke kleurtjes! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen