maandag 21 maart 2011

Layout "1 nacht"

Wat een schitterend weer hè! Wij zijn lekker het hele weekend buiten geweest. De meiden hebben de wandelritus te pakken! Als je met Femke de voordeur ingaat, rent ze meteen door naar de achterdeur om de tuin in te kunnen.... Die er trouwens weer heel mooi uitziet, door Ilse haar stoepkrijttekeningen!
Maar ik heb ook nog kunnen scrappen van de week. Ik ben bezig geweest met een layout, waar ik al een tijdje geleden mee begonnen was. Het is een layout met een wat minder leuk onderwerp. Maarja die moeten toch ook gescrapt worden... Ik heb er een stuk vrolijk geel designpapier bij gebruikt, om het geheel toch wat luchtig te houden. Verder heb ik kleine details toegevoegd, zodat hij ook niet te druk zou worden.
Dit is hem geworden. De foto's spreken voor zich, Femke was hier overigens net 3 maanden:

Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve berichtjes!

6 opmerkingen:

 1. wat een prachtige layout. Soms kan scrappen therapeutisch werken bij zulke verdrietige onderwerpen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah, wat was het een lief klein humpedumpje. Ondanks het onderwerp is de layout leuk geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige ontroerende lay out!! Wat een lief hummeltje. Waarom zijn haar mouwtjes dichtgemaakt, krabde ze zichzelf?
  Liefs, Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een lieve foto, heerlijk toch zo'n kleintje! Leuk lo heb je er vn gemaakt!.

  groetjes
  Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé dat is een bekende layout, daar was je mee begonnen toen je bij mij was :) Hij is supermooi geworden, wat een subtiel detail dat strepen en stippenrandje op de foto en dat hartje met die bloem en die swirl staan er ook super bij! Hij is nu echt helemaal af! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen