zondag 17 april 2011

Weekje Texel!

We zijn weer terug van een weekje vakantie op Texel. Het was daar echt super! Super zonnig weer, supermooi huis, superleuk vakantiepark, superlieve lammetjes en zeehondjes etc.... We hebben heerlijk gefietst, gewandeld, gezwommen en genoten van de familie en de meiden ;-) Even wat foto's:

Ons 'huisje', zo'n huis wil ik wel in het echt hebben, met bad en sauna erbij!
  
Lammetjes knuffelen op de schapenboerderij. Deze was nog maar 10 dagen oud. Ze vond het knuffelen zo lekker dat ze in slaap viel!

 
 
Even wat uitleg bij de foto hierboven. We hebben het Sommeltjespad gelopen. Hier kun je verschillende Sommeltjes zien, aardmannetjes die in de zon in steen veranderen. Femke heeft ze zowat allemaal geknuffeld! Een heel serieuze bezigheid zoals jullie zien!
De meiden hebben genoten en waren steeds aan het eind van de dag helemaal uitgetelt! Hier zijn we naar K3 aan het kijken, oom Alex is nu ook groot fan haha!!

Ik ben gister met Martine nog even wezen scrapshoppen en heb de Springtime-lijn van Echo Park weten te bemachtigen. Dat past perfect bij de foto's! Ik denk dat ik mij eens ga wagen aan een mini-boekje.... Eerst even de foto's laten afdrukken!
Bedankt weer voor het kijken en jullie reacties!

Groetjes van Petra.

3 opmerkingen:

 1. Wat was het een leuke week met jullie en de meiden. Wij vonden het in ieder geval geweldig en we zien het boekje tegemoet.
  Liefs Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb je gisteren natuurlijk al even gesproken, dus ik had al gehoord dat het geweldig geweest was, maar wat leuk om nu ook een aantal foto's erbij te zien! Dat wordt ongetwijfeld een super mini boekje! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, zeer leuke week. Veel leuke foto's en filmpjes. En alle dagen goed weer gehad. Top.

  BeantwoordenVerwijderen