donderdag 28 april 2011

Kleine boef...

Oftewel kleine dondersteen, bijdehante tante, wijsneus...
Op het SA-forum hadden ze een hele leuke schets staan voor de Sketchy Sunday. Die heb ik afgelopen week heerlijk zitten maken met  foto's van Femke.
Die kleine is een echt boefje. Ze is vrij snel in haar ontwikkeling, liep al toen ze net 1 jaar was. Bovendien heeft ze van die heel blauwe ogen en een mooie bos haar. Dat bij elkaar zorgt voor veel vertedering bij iedereen. Vreemden in de winkel kunnen zich vaak niet inhouden en terwijl ik melk sta te pakken, wordt Femke over haar bol of wang geaaid. Maar ik moet eerlijk bekennen dat ik ook niet geheel bestand ben tegen haar charmes, haha... Meestal lig ik in een deuk over wat ze heeft uitgevreten en kijkt ze heel schattig. Tja, probeer dan maar eens streng te zijn... En als ze dan straf krijgt zet ze een keel op!!! Ze kan zo hard en hoog gillen dat het pijn doet aan je oren! Dan is Ilse al snel in de buurt om haar zusje te troosten! Hmm volgens mij moeten we oppassen dat ze niet een verwend prinsesje wordt.....Dit is de layout: 

Bedankt voor het kijken en jullie lieve reacties!

Groetjes van Petra.

6 opmerkingen:

 1. Hele mooie lo en de ondeugd straalt van haar af!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is ze heerlijk ondeugend he. Alleen het woord NEE wil ze niet horen. De lo is ook mooi geworden. Mooie heldere kleuren. Alles is weer een plaatje.
  Liefs Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super ondeugend layout is dat
  heel mooi gemaakt!!!

  groetjes Lida

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey, goed te zien dat je weer inspiratie hebt gevonden! Je layout is superschattig geworden, het papier past er perfect bij! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. OH wat is je lootje schattig!! Zulke leuke foto's en je dochter heeft idd hele sprekende ogen...
  Liefs,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schatje erg mooi layout!!
  fijn avond groetjes carla

  BeantwoordenVerwijderen