dinsdag 1 november 2011

Een easelkaartje

Ik heb echt een heerlijk weekend gehad! Zaterdag was ik met Martine wezen scrapshoppen. En heb ik van haar, nog als cadeautje, een mooie pons en een hele stapel met swirls gekregen! Zondag ben ik zowat de hele dag wezen scrappen! Ik heb een easelkaartje gemaakt. Dat wilde ik nog steeds eens uitproberen... Dit is hem geworden:

Bij de onderkant heb ik een beetje gesmokkeld. Die hoort langer te zijn. Maar het werd zo'n groot vlak met niets, dat ik hem heb ingekort. Onder de roze rand van de onderkant, zit 3Dtape. Daardoor blijft de kaart netjes staan. Het magnoliaatje is een gekregen afdrukje.
Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve reacties!

Groetjes van Petra.

6 opmerkingen:

 1. Leuk!! Wat een mooie zachte kleurtjes... 't Is een prachtige kaart geworden. Leuk dat je zo verwend bent. Dan heb je ineens weer veel meer zin om te scrappen he als je nieuwe spullen hebt. ( dat heb ik ook altijd )
  Groetjes,
  Arja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een heel leuk kaartje geworden
  Heerlijk zo'n dagje scrappen.
  Liefs Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een heerlijk fris en vrolijk kaartje zeg!! heel leuk. en heerlijk toch zo'n weekend..ene dag shoppen, volgende dag kunnen freubelen....

  gr irene

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Tja, wat is er nou leuker dan met je nieuwe speelgoed spelen! Leuk kaartje hoor!
  Groetjes, Belinda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hey je bent meteen aan de scrap geslagen! Wat goed, waar zo'n scrapshopdagje al niet goed voor is, in ieder geval voor je inspiratie! Hij is echt superleuk geworden! Ik vond het ook supergezellig zaterdag! Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een heerlijk fris kaartje, leuk hè een easelkaartje maken.
  groetjes Simone

  BeantwoordenVerwijderen