vrijdag 18 november 2011

Layout "Us 4"

Jeetje, ik word zowaar een slechte blogger! Niet zonder reden overigens... We hebben een spannende tijd achter de rug... Zowel mijn moeder, als mijn schoonmoeder moesten namelijk geopereerd worden vanwege hartproblemen. Bij mijn moeder wisten we gelukkig niet hoe ernstig de situatie was. Daar kwamen de dokters pas achter toen ze haar gingen dotteren. Mijn schoonmoeder zat echter met spoed op een ingewikkelde hartoperatie te wachten. Die operatie is blijkbaar zo moeilijk, dat niet veel artsen hem kunnen uitvoeren. Dus dan zit je alsnog tig weken te wachten totdat je aan de beurt bent. Maar gelukkig is het allemaal goed gegaan. Ze heeft gister de operatie gehad en mocht zowaar vandaag weer naar huis!!!! Pfffff  :-) Hoewel wij heel positief zijn ingesteld, heeft deze periode toch veel inpact gehad! Mijn inspiratie om te scrappen was zowat geheel weg.
Maar gelukkig niet helemaal! Ik ben op mijn gemak met deze layout bezig geweest. Hij is kleurrijk en druk geworden, wat past bij de tekst die ik er onder heb geschreven. Namelijk; " Met ons 4-tjes is het een gezellige, kleurrijke, maar vooral ook een drukke boel!!! xxx-jes van mama" Dat laatste omdat hij voor in Femke haar boek is. Dit is hem geworden:

Bedankt weer voor het kijken en jullie lieve reacties! Prettig weekend!

Groetjes van Petra.

6 opmerkingen:

 1. prachtige layout! Leuk met al die vrolijke kleurtjes en dan zwart wit foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind hem heel leuk geworden, en wat een spannende tijd heb je beleefd zeg de afgelopen weken.
  Gelukkig dat het achter de rug is.
  groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje dat is schikken zeg dat het met je moeder ook ernstig was... Hopelijk gaat het nu weer helemaal goed! En fijn dat het met je schoonmoeder ook goed gegaan is. Je layout is geweldig geworden. Superleuk gedaan met die zwart-wit foto's en de kleurrijke blokjes achtergrond. En geweldige tekst heb je erbij gezet. Leuk ook die geponste randjes aan de zijkant. Liefs, Martine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke lo van mijn viertal. Ik ben trots op jullie. Liefs Mieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gaaf! leuk dat kleurige papier met de zwart/wit foto's!

  BeantwoordenVerwijderen